Personal Jesus

Helgen har varit lugn.. NOT

Den skulle ju iallafall vara det men så blev det väl inte. Jobbade hela helgen så i lördags bestämde vi oss för- vi fattiga kommunal arbetare att ta det lungt och fira att alla andra hade pengar, utom vi. Vi fick nöja oss med danskt billigt öl och en solig ballkong. Det fungerade ju alldeles utmärkt. Helt plötsligt var klockan 03.33 och jag insåg att jag snart skulle upp och jobba. Så det kan gå..

Nu har pengarna rullat in på kontot iaf, men dom försvann lika fort som dom kom, räkningar, peace and love och lite primitiv shopping på det. Gott är det.
Som sagt har vi nu äntligen fått tummen ur att boka festivalpassen till peace and love vilket ska bli sjukt skôj. Hoppas bara på att vår trio blir fyra så att vår tvätt äkta rocker hänger på.

Idag förutom att bli 2000 kr fattigare har jag lagat fläsk med löksås. Jajjemän det va intressant må jag säga. Bestämde mig för att göra detta efter 4 timmar planlöst vandrande på stan. Kan ju lägga till att jag inte var i mitt esse när jag skulle till att leka tv kock. Resultatet blev kladdigt men gott. Köket där emot såg ut som om en mental patient löpt amok bland hackad lök och mjölk typ. Men det blev även det rent och snyggt efter ungefär en timma.

Nu sitter jag här i min ensamhet och lyssnar på depeche mode. nej jag är inte patetisk haha

laddar inför valborg med vallda gänget, vilket nog kan bli riktigt trevligt lite old times =)

Your one personal jesus says later

Som en svår jobbig grej...

 

Jag vill ha en cykel men jag vet inte vilken som jag vill ha mest....
 hmm





Fanns en i leopard också?! hjälp...

Måste ju ha ett fordon att cruisa runt i fram och tillbaka till jobbet...

Total make over..

Va ett tag sedan jag skrev men har inte haft så mycket insperation och deffenetivt inte haft tid.

Nu e det torsdag och livet e en Schlager, ne men skämtåtsido. Denna dag är jag ledig och ändå är man uppe med tuppen. Japp tvätta bör man annars dör man, eller alla i min närvaro rättare sagt. Så kl 08.00 i morse gick man upp, linnsan låg och sussade gott brevid. Det va ju inte med prinsess liknande glädje skutt jag hoppade ner i källan till tvätten.








Neh snarare som en mutant med en bage på ryggen. Nere vid tvätterit står en mycket söt tjej och ler när jag som ett monster störtar in. -Hej=) J- Hej hej,
Jag börjar fixa i ordning min tvätt och så kommer den söta tjejens andra hälft in, Men va fan det e ju Emma Green och Janic. Okej det va ju lite chokerande att hitta dom där yr vaken. Men men dom måste ju också göra vanliga vardagssaker med. Sa jag till mig själv och kastade in mina svarta(förredetta vita) handukar i maskinen. Sen drog jag mig sakta uppåt.

Linnsan väkte jag sen med min fina lilla historia och föreslog att jag skulle handla frukost till oss. Tror hon blev rätt nöjd med uppassningen vilket va meningen. Kan vara snäll när jag vill.

Så denna dagen då är min lediga torsdag, ska äntligen få fixat i ordning frillan. Skulle gjort det på långfredagen med guds gåva till kvinnorna(barn, inte min kopp av te) blir lätt sjuka så det har skjutits upp till nu!! Not cool, men nu ska det göras.
Kände mig som en hemma fru igår med städning, mat lagning och nu då tvätten. Så kan ju säga att jag känner mig som en schleeten hemma fru som skall få en make over från, sad to fab- shit va nice.

Har ju då varit sjukt fattig i typ 2 veckor och får ju inte lönen förrän på måndag, så det blir fattig party här på lördag, för dom stackars människorna(kommunalarbetare) som åter igen får sitta inne en lönehelg. Det blir punköl, jäst vin från månaden och nudlar. Det e rockigt , de om något.

Ne nu ska jag ta ut mina Vita(förredetta svarta) handukar ur maskinen sen blir det ett träningspass och then finnaly Anna quality time=) yes!!!

see you on the other, finer, better , chic side=)


The little fucker...

Så nu har hon gjort det ännu engång, lagt sin lilla äckliga näsa i blöt . Det va inte nog med den uppmärksamheten hon fick när vi alla bodde på mongolidfarmen nej nej hon ska ha mer mer, Hon är som en böld i röven som man aldrig blir av med.

Men jag ger henne det, hon får gärna den uppmärksamheten, jag menar face it - vem i helvet vill bli i håg kommen som den som sög ur en glasbit ur sin mammas fot?? Det e ju bara sjukt!
Det e ju inte nog med dom dårarna man får stå ut med på jobbet utan man skall ha det hemifrån med? Inte konstigt att man blev som man blev.
 Idag har jag fått 3 sjuka telefon samtal från mongolidfarmen.

the First one-

M- Heeej, vet du vad vi har gjort??
J- Neh ingen aning men e lite upptagen nu för jag har en halvmeters kö framför mig.
M- Du vet den flisen jag hade i foten, det va ingen flis, det va GLAS!!
J- Oj då men det va inte  bra.. (kan hon inte bara hålla käft)
M-jo du förstår din kärleksfulla syster hjälpte mig, vet du va hon gjorde?
J-Antagligen tog hon ut den?
M- Neh, hihi, Hon SÖÖG ut den...
J- Fyfan era sjuka jävlar- klick!

The second one-

S- Heej, jag har snott mammas mobil,
J- jaha men va kul....
S- Jaha, och nu ska jag hacka mig in på din blogg...
J- neh det ska du ge fan i...
S- neh jag skriver sjukt mycket bättre än dig.
J- eller inte, monkey face,
S- hej då....

the third one-

P- hej blåvitt ligger under med 3-0
J- neh fy fan du skojar.
P- neh nu e ja så jävla sur så jag skiter i allt och går upp och lägger mig, jag går fan inte till jobbet i morgon!
J- nehe okej då
P- jah, hej då


Har jag nämnt att vi e fullständigt normala??

What the fuck kan man fråga

VARNING, ATENCiON,OBS,DIN MITTBENA!
Ja hallelujah är väll det ända jag har att säga!!
Nu sitter jag här i mitt ensamma hus efter att min syster har tagit det lilla pick o pack hon haft ( samt det hennes giriga händer lyckats ta) och flyttat hemifrån.
Ja, vad skall jag göra som lillasyster då min större hälft dragit... Jo det som jag är menad för, sabbotera.
jag har flyttat in i min systers stora ex-sovrum och möblerat hejvilt, petat loss små bitar av tapeten i hennes dyra ex-tapet (det är min tapet nu)
Jag känner att jag inte fått den uppmärksamhet jag förtjänar utav min syster på denna blogg, vilket är ett jävla helgerån! Jag ser att min syster inte nämnt mig under den senaste veckan och det är ju ett skämt!
Jag har genomfört många nämnvärda bedrifter som hon ignorerat på denna blogg den senaste veckan.
punkt lista
* Fått rabies utbrott då min mamma lurat i mig hemma-skjutet vildsvin
* Badat naken i havet fyra ggr, varav en gång två unga, snygga, manliga dykare dykt upp fem meter framför mig i vattnet.
* Sugit ut en glasskärva ur min mammas fot.
* Blivit attakerad av fiskmåsar. lyckades undvika de 70000 bajs klickar dom försökta pricka mig med
Jag skall starta en egen blogg.Världen behöver den.

Nu hoppas jag att ni inte slutar lässa in systers blogg blinda av ilska över hennes betende. Hon är en fin människa vilket är det viktigaste enligt mig. Nu skall jag se på roomservice!
på återseende mina vänner.
RÜCK'N RÜLL
fuckhead


Onsdag.

Sitter i soffan med vovven, ajjemän blev hundvakt i morse vid åtta tiden. Så nu sitter vi här och ska snart fixa lite käk som jag får ta med mig till jobbet. Det blir inget lyx och nog inte speciellt gott heller för den delen. Får ta köttfärsen och ris... Fyfan men det e det enda jag har och får lön om 2 veckor det suger. Men det e bara att härda ut, sen när pengarna rullar in blir det oxfile. Det har jag lovat mig själv, haha.

Ska försöka få in ett träningspass idag med, tror det blir gymmet eller en runda med västen får se hur det känns. Måste verkligen kom igång nu känner ja. Jag har blivit lite förslappad. Men det ska bli ändring på det hela veckan e det träning som gäller, jovisst serrö.
I kväll kommer linnsan också hoppas att hon inte e lika förkyld längre för det hinner vi inte med! No Sir. 

Dagens pepping have a lovely day=)



Flickan från de blå...





En bild säger mer en tusen ord...


I kväll har jag ingen lust att skriva något alls egentligen, saknar mitt mongo min andra hälft för att va exakt.
Skulle ge va fan som helst för att få ta en kaffe och bara cp med henne just nu... Ne nu går jag och lägger mig, blir bara arg för att hon inte e här!!!



The Dirt ...


annandagpåsk

Så va det dags för att pissvädret kommer tillbaka eller? känns som om det kommer bli kallare nu när påsken e över, inte okej. Jag som precis fått in sommar/park känslan med bärs sol och glajjor.
Det va väl inte dags för det än då nej, bara en liten försmak på sommaren.

Idag så har jag jobbat , vi hade öppet som en söndag så det va rätt nice, 11-16. Så var ju inte så utsliten efteråt :p Sen mötte jag upp linnsan och så bara det av mot chez där vi käka och drack några kalla. Det är lite farligt att man börjat leva ett så glassigt liv på det senaste med öl varannandag. Får börja ta tag i detta nu tänkte börja i morgon med ett redigt träningspass, åter gå till det vanliga innan sommaren. Tror jag ska träna hela veckan så man slipper tänka på vad man kan göra efter jobbet. Fick precis ett mess av töserna att det bara av mot berså. och en frågan om jag ville haka. Hade gjort det mer än gärna om det inte varit så att det som var 20 kr på konot plötsligt förändrats till - 80 kr... hmm how did that happend?? Fan måste lära mig att hålla i pengarna for fucksake, men det e ju inte lika roligt. Tror jag ska göra en lika fin lista som jag gjorde till Lindy innan jul, på saker som man kan göra som inte kostar så mycket pengar , som endå e roliga. Mmh ska fan göra det. 
  Så nu sitter jag här och lyssnar på Laura Pausini och dricker en islatte, det e ju inte heller fel men hade ju gärna stått med en iskall och svängt på höfterna på berså. Äh släpp det...
 Snart börjar ballar av stål det får bli kvälls underhållningen!

Fred ut

dagens "stuck on the head"

muse- time is running out


Söndag 12.04.09

Hon känner efter om det här är att vara fri
Om det här är ett liv med någon mening i



Thank good I´ts sunday???
Gårdagen slog alla förväntningar. Middag i solen med mamma, moster, och deras respektive. Det va nice, sallad gril- fläsk karreé, och belive it or not Vildsvin. Har velat äta det enda sedan asterix och Obelix va mina idoler.!
Mycket fräckt va det , lovar.
Sen va det dags för biskop dårå, där va dt full rulle med drickandet, det va öl, vin, vin, öl överallt. Sen tog vi vagnen ner till city och gjorde stan. Så jag med mina 20 kr och de 200kr som jag tiggde till mig av mamma, svängde loss på pustan. Gud hade förgyllat denna afton med locus! Kan ju säga att det tre timmar jag va där gick jag på e, speed, gräs alla lycko droger man kan hitta. Jag va i extas! det va grymt, vaknade med ett leende på läpparna i morse! Tänk va riktigt bra house kan göra och jag e ju inte egentligen en såld house freek men detta va awesome!!!
Sen vid tre va det picknik mitt på järntorget BK- Hade en riktigt trevlig stund där på fontänen med min burgare och pommes,Livet va riktigt behagligt just då:)


Idag vaknade jag i kullavik nöjd och belåten, så i kväll kommer grek expressen, med kött, kött e gott- Kött fy faan..
Så det blir grill och opa, life is great

yassou!

ÅÅhh Änglarna you made my day!

Glad Fucking Påsk!!

Japp då va det påsk,  dagen började great, vakan  i K-vik med ett ryck, då va det dags för IFK - djirgården.
Vilkent resulteradei en grym match. Jag va i extas, stämningen, publiken och solen:D me was in heaven!!!

Och hur kvällen fortsätter eller vart jag hamnar om det blir här hemma, eller om man orkar dra sig in till biskop med 20 kr på kontot det återstår att se, just nu e jag skit nöjd med läget, solen och en iskall





to be continued.....

Påsk, vänner, änglarna och mammas grillspett

Japp då har man änligen blivit lite mer lik en människa igen, istället för den neandertalare jag varit hela dagen. Japp det tog bara 13 timmar! Yeay!!!

Dagen har varit nice, fortfarande lite småfulla gick jag och soffan och käka en bagge med linnsan på garbo, sa jag att vi satt ute? Jo men visst serö det va såå gott och varmt=)
Sen blev det hem till stugan och då slog bakfyllan till, fy fan säger jag bara! det e hårt att leva ett rockstar liv.
 Efter en power nap kom morsan och hämtade mig och så bar det av till hillbay, mycket nice. Så vid 6 tiden så drog vi i hop gänget och drog fram grillen och filtarna nere på fotbollsplan det va trevligt. Men kallt och en massa flygfän när solen försvann, så det blev tidig hemgång för min del. Nu ska jag snart nana, I morgon e ju en stor dag. Änglarna, god mat, öl, och sist men verkligen inte minst PÅSKÄGG!!! WOOHOO!!!


GLAD PÅSK, YEAS IN DEED!!!!


Hangover is the new pink...

japp ännu en fredag.. ne nu ska jag inte vasån det e ju faktiskt lååång fredagen!!!
och bakfull e e man också nu e det frulle på eh och sern klipp klipp så va man ny =)  seee ya later

Baby save your last dance for me...

Dagen har varit rätt lugn, regn, klassiker till frukost och på arbetet vid 09.00.

Sen efter hetsat lite på arbete, fått både träskor kastade efter mig och splattade äpplen i dörrar så var det dags för min grekexpress att föra mig hem. Där väntade fika och presenter.  Jag älskar fan presenter, jag är fett värd dom... haha

Sen så var det dags att ställa sig vid spisen som den kokerska jag är och efter 1 kg köttfärs så va man klar.
Nu kan jag äta köttfärsås i alladess former tills den dag då jag dör. Allt förpackat i fina portioner chop in i frysen. =)

Kom på mig själv igår vilken kärring jag blivit, efter några glas vin på vasa victoria med trevligt sällskap (mycket trendigt),så fick kvällen en total make over- från chick till sick.
 I  mörkret i soffan vid 11 snåret brörjar jag tro det eller ej, surfa in på recept.nu.
Det slog mig nämligen när jag satt där att jag för några dagar sedan sett på "ännu" ett avsnitt av per mobergs underbara pogram "Vad blir det för mat?" (vilket är min älsklings fras) , att han gjort något som ja fastna för. Rimmat fläsk med löksås. Något som jag aldrig innan ens skulle smaka på. Det såg nu faktiskt riktigt lockande ut. Lovar!
 Så det gjorde jag i går, letade efter recept och lagrade på datorn. Det e inte det att jag är som en normal 20 åring, som laddar ner musik eller surfar på facebook på kvällen nej då recept.nu is the shit. Herregud dags för symöten snart med? Får nog ringa och rådfråga min vän Rut 75 som jag träffa på bingot förra veckan. herregud!
Så  efter 45 minuters surfande att jag var tvungen att bekänna mina synder för Alexandra, och efter 10 min beklagande och slutsatser kläcker hon ur sig att hon med varit inne på recept.nu och lagat en delekat lax rätt tidigare på kvällen. Så det kanske inte va så farligt ändå? Jo Anna det är det, att sitta själv i en mörk lägenhet och bli nöjd och uppigad av recept det e kärring så det skriker om det, var har du katten liksom?

....

Sitter och väntar på fråga Olle nu, ett mycket rogivande pogram, så man får skratta lite så här in på små timmarna.
Lyssnar dessutom på Michael Bublé. Fuck he´s good.
Sjuk twist på låtarna har han, Save the last dance for me e så jäva nice, vill bara dansa, men då ringer la grannarna psyk, det e nog det sista dom pallar med på en dag haha. Dom ser nämligen rakt in och ibland glömmer jag det när jag kommer från duschen eller sängen på morgonen...  ops!!!

Ne nu e det olle time,

fred ut=)


and then it´s monday...

Japp då va påsk veckan igång.
 Börjar dagen med en förbannad linnsan som springer om kring i lägenheten och letar efter sin toffs. Jag kunde inte bry mig mindre om denna jävla toffs, men det går inte att undgå att den eborta eftersom lindy är jävligt lätt retlig på morgonen. Så det va ju bara att resa på sig och leta fram skiten så hon kunde gå så att jag kunde återgå till min skönhets sömn, som fortsatte i ca 45 min. jajjemän sen va det lika bra att gå upp. Drog ner till det franska cafet och köpte en baugette som blev dagens frukost. Mycket smakrik. sen när kl började närma sig  11 såfick jag ångest över att jag inte tränat på länge så det va bara att packa väska och åka ner till jobbet.
 Väl på vagnen så va jag så sömning att jag bara ville vända och slänga mig i sängen igen. Men icke!!! i annas tankar" käften fat ass, det e dags att du rycker upp dig och gör det, DO IT, rör på påkarna och spring. " And I di it. Inte så intensivt dock men det gjordes 45 min och sen va jag klar.
  Sen när arbetet skulle sättas igång vi 14.00 så var man rätt nöjd och pigg. En trevlig arbetskväll med mitt egna lilla mongo alexandra väntade=) alltid lika galet kul att jobba med henne. 
 

Påsken är ännu oplanerad, tysken kommer ju hem så det blir la lite party på the long friday, och sen lite påsk käk med morsan och resten av mongolidfarmen på lördagen. Sen var det en liten gråsparv som kvittrade i mitt öra att vallda pojkarna numera kommit hem i från thailand så hade varit förträffligt kul att se gossarna och kanske knäcka några kalla?? Vi får se vart vinden för oss så att säga!!

Nu kallar Carrie och resten av gänget, sen e det min underbara säng som vill ha värme...

take care

Sweet..

Finally, har jag äntligen fått tummen ur och börjat på en ny fantastisk sida av mitt liv.
Det är dags att börja dela med mig av mig själv. Och det tänker jag göra i skrift! Det verkar som en bra idé iaf, den som lever får se, så att säga...

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0