Dagen till ära...

Ännu en dag med bajs ont i ryggen, jomen visst. Som tur är tipsade min lilla mentalt ostabila syster mig om en brittisk serie. In betweeners så sjukt rolig. Jag tror inte jag skattat så mycket åt något sen ja gud vet när. Men som allt annat här i livet tröttnar man lätt på att ligga inne. Jag för flyttade mig ut i solen där jag kunde sitta i ungefär 20 min, innan hela kroppen låste sig. kul kul.

nu var tanken att försöka sola lite till innan den försvinner förbi huset, har iaf gjort en grym spel lista på spotify som piggar upp :)






potatisbullar


the kooks, make my day

tänk vad musik kan göra för en....




sjukt bra låt längtar till peacean :)

poor me??...

Då var man hemma från sthlm, efter en härlig vecka, alex och johan är helt underbara och har haft sjukt kul. Va inte kul att åka ifrån dom men som tur e kommer dom ner snart:)
Mindre rolig är att man drabbas av ryggskott precis innan man ska på tunnelbanan till t centralen. Sjukt jobbigt, så sen i måndagskväll har jag legat i fällknivs possition och inte kunnat röra mig. Not funny at all. !
Så detta är vad man har framför sig nu då eller? trodde inte att man skulle åldras så snabbt. Visst har jag märkt att man inte är nitton förtfarande men 60 år ,really anna, redan??





jaja det är väl bara att härda ut, dock e det sjukt tråkigt att ligga här hela dagarna själv, ingen att prata med. Man blir lätt paranoid vill jag lova. Neh ska faktiskt försöka ta mig ut och fika idag, tror inte det går så bra eftersom det bara finns två lägen jag kan uppenbara mig i. Ståendes och liggandes. Tror ni det e okej om man lägger sig ner och dricker en latte? det skulle la inte vara några problem eller?




potatis bollar

Hello gothenburg, Stockholms calling

Nu sitter jag här i den lilla vårn alldeles själv. Alexandra jobbar och sliter och även johan. På muskler det villsäga. Du är inte man först du väger 90 kg, ord och inga visor!' Japp så det regnar här, och jag roar mig med sex and the city. 1-6.
Alex kommer hem snar och då är det dags att planera kvällen. Utgång eller lite vin på uteservering how knows, spelar ingen roll vad som händer huvudsaken är att man är tillsammans=)




Virrade bort mig i stora stan igår med, så typiskt mig. Går och dagdrömmer och plötsligt är man i en gränd!
lyckades ta mig tillbaka iaf, och åkte hem och lagade mat med johan. Mycket trevligt.





pressad potatis

Im were I suppose to bee...

Nu äntligen är jag i sthlm, efter en lång tågresa med terror försök, och gnällande ungar så kom jag hit! till alex min pärla, hur underbart som helst. Fick träffa johan the home boy som man inte sett på ett tag. Ska bli en härlig vecka med mycket upptåg och trevligheter. Det har börjat bra med rosé mat och kul samtal.



åter kommer med mer info



potatismos

you are my life now....

fuck också, såg precis på twilight som måste vara århundradets bästa love story. Shit jag är kär i robert pattinson.
Alla aandra blev lika tagna som jag. Så vi har kommit överens om att det enda rätta är ju så klart att skaffa sig en vampyr pojkvän. Att vi inte kommit på det tidigare. Så nu är det bara ett lite lite problem, vi har aldrig umgåtts/träffat någon än så har ni något tips eller något nummer, förening där dom håller hus så hör av er=)

Under tiden provar vi med det som vi tycker verkar rimmligast för att locka hit dom. Fredag kväll sitter vi på balkongen med rött vin(blod verkar lite svår smält) och med rakhyvlarna i högsta hugg för att locka till oss dom.
Det e ju klart tjejer inte skär sig för att de mår dåligt, dom vill ju bara ha en vampyr pojkvän. Att man inte tänkt på det tidigare!




Så om det är någon vampyr bachlor som läser detta,

This is what i want:

* en pojkvän som klättrar med mig i träd. (tänk att promenera i slottskogen med en vampyr, mycket roligare än vanlig)
*en pojkvän som bär hem en från krogen(fatta va snabbt det skulle gå med en vampyr, hopp upp på ryggen så var man hemma=) )
* en pojkvän som aldrig sover, fatta vad mycket dö tid han har på kvällarna, (hade ju aldrig behövt städa)




stektpotatis... (med blod)

little girl little girl your life is calling...

Måndag morgon, började med att klockan vaknar kl 04.45. Trevligt, mindre trevligt är att anna vaknar kl 05.29. Upp som ett yrväder, på med kläder, smink och ner med frukost. Spring i ösregnet till linnéplatsen och 05.40 är man där. Vagnen går 05.45. På jobbet 05.59. Helt sinnesjuk start på dagen. Hann precis , sjukt snabb är jag. Borde kanske ställa upp i något gameshow hade nog vart bäst.

Lindy visa prov på att hon platsade i laget också, verry nice. Hon sprang från evas paley till 7 eleven , köpte cigg/månadskort och tillbaka, på en mycket värdig tid. Så ligger ni i samma klass är ni välkomma att prova in i laget. Just give me a call.

Just nu sitter jag och fixar musiken till ipoden inför onsdag. Lägger in lite fina låtar så man kan döda 5 timmar med tåg till sthlm. Köpte green days nya album i lördags, inte lika bra som american idiot men det har potensial. Så med podden laddad med kooks, killers, green day så kan man nog lyckas!

så är det.



ungspotatis


sweet home alabama

Så var det söndag igen. Hemma igen efter en lång helg i kullavik. Näst intill frisk med!  I veckan bär det av till sthlm till min pärla , ska bli grymt skönt att få träffa henne igen.

Eftersom man har legat och snorat så där aktraktivt som man gör när man är förkyld, så har det inte blivit mycket gjort i helgen. Legat i mammsens soffa och kollat på film med padre. Sen försökt att undvika crazy margret ; moster från borås, som gillar tahiland och vill påminna alla hela tiden hur mycket bättre det är där 24 - 7 LIKE WE CARE!!! ;
Sen så har vi slappat i mamma lenas soffa med det var mycket trevligt, så tack lena för 3 toarullar och trevligt sällskap=)
(Jag va som sagt sjuk) Sedan idag har jag snittat 140 km/h på vägen till borås, då vi lämnade av moster.

Det har varit en trevlig helg och mycket lugn det var vad man behövde!! I morgon är det jobb igen sen på tisdag är det film kväll med gänget och lite packning ska göras=)

auf widersehen


potatissallad


Hur tråkigt man än har....

sitter här i min ensamhet och letar roliga klipp på youtube. tänkte jag skulle dela med mig av roligheterna, så känns det som om jag inte ensam sitter och asgarvar åt detta... fan det börjar spåra nu men ja ja.. haha




Denna e ju  bara as ball, alla har vi sett skogsturken, med sina vita brallor få ett spel på en frisbe...



Detta e så jävla sant, det är så mycket gnäll nu förtiden....

Hatschoo hatschoo prosit...

Jag är sjuk, det är för jävligt. Det kom som ett brev på posten tog ca så där 12 timmar sen hade helvetes förkyldningen anlänt. Det är tjabbigt att det just skulle träffa mig, hade planerat jätte myclet jag skjulle gjort denna veckan. I går skulle jag tagit en sväng till slottskogen och solat och lyssnat på grym musik. Idag skulle jag först och främst jobbat, olch sen till kullavik och även där solat lite. Men nej då det blev hemma i soffan med papper, fishermans friend och dålig förmiddags tv.
Det suger verkligen. Detta är nackdelen med att inte bo hemma längre. Det finns ingen som tar hand om dig i såndana här missöden, är du hungrig och svag - då förblir du hungrig och svag hela dagen. Det finns inga bra filmer, eller bra tv kanaler... Jag är verkligen jättedepp nu...






Skall försöka döda tiden tills transporten kommer, åker till kullavik  över helgen och slappar, förhoppningsvis e man bättre tills i morgon så man kan hitta på något iaf.

Nästa vecka har jag mycket att se fram emot iallafall. Stockholm, alex och träning. Ska bli så sjukt kul att träffa det lilla livet igen, va grymt längesedan och det kommer bli så bra, 6 dagar i stockholm med bara slapp.



potatisgratäng

Pitful

Du säger att du är stark
Att du har vart igenom det här förut
Du kommer fortsätta
Det finns inte mycket mer att säga nu

Åter igen en morgon, jaha hur skulle det varit utan dessa fantastiska tidiga mornarna, ironisk? inte ja nej.
 Sitter på jobbet seb 2 timmar tillbaka och känner mig lite sömnig. Hade planerat att ta mig till slottskogen och sola lite, leka att det är sommar, men icke. Ja ja den kommer väl så småning om.

Satt och kollade in almenackan precis och insåg att peacean inte är långt borta, känner mig sjukt laddad och det kommer bli gôr skôj! Jag och sofia satt och planerade lite, packning och köp lista.


Köpa                                                                 Ta med

Myggsprej                                                       En snygg kille med gitarr
Tält                                                                   CD -spelare

Sen blev det tufft, det stod still  huvudet, för en snygg kille med gitarr kan man väl hitta där eller? Om vi tar med oss en gitarr och låtsas spela efter som ingen av oss är talangfulla inom det området,

Får köra med combacken .- kan ni spela gitarr?
                                                - Neh men du kanske kan?
                           och sen kasta gitarren på personen i fråga? kan det funka kanske??


Jah vi får väl se, hetsade sofia iaf med att jag skulle gå runt med min Ipod hela veckan och lyssa på musik, och skita i alla konserter. HAhah fatta idioten, bara total ignorera alla andra och gå och digga själv. Fullständigt normalt.

Ser framemot det iaf, ska bli sjukt kul och se blindside




potatismos

För en lång lång tid...

Det va väl inte igår som man brukar säga. Men det har vart valborg, fylla, goa vänner härliga studr osv. Har hänt en del sedan sist:)

Nu sitter jag iallafall hemma hos mor och far efter en lång helg med mycket upptåg.


Det har varit sjukt roligt faktiskt. I frdags va jag så o tagg så det var löjligt, efter en lång arbetsdag tänkte jag att jag förtjänade en tupplur, en napp, en power nap. Men det tyckte inta alla andra som helatiden skulle ringa och stör. Efter en stund kom soffan och det hela var igång. Äta lite snabbt och lätt duscha, knäcka en kall på ballkongen. Sen trillade rästen av tjejorna in under tiden. Det blev förfest på vårt vis och livet lekte. Sen efter mycket skratt och en del asgarv så var det dags att styra klackarna mot pustevik. Där en kväll av punkmusik, 80's, och MGMT väntade. Den om talade mannen hade spelning med bandet, C.aarmé. Det blev en grym kväll. Sen runt små timmarna va det dags för efter fest at my place as usual. En underlig sådan. Vaknade tidigt nästa morgon fortfarande alkoholpåverkad med städar blicken i högsta hugg. Sofia och jag börja röja upp, kändes som att vi skulle städa pp ifrån slaget vid lutzen. Men det gick bra. Sen skyndade (efter som batteriet var på väg att ta slut) vi oss ner till pizza gubben, handlade och gick hem där lndy låg och mådde piss. Det blev pizza och madagaskar 2 . Efter detta mådde jag som en döds sjuk. Helt sinnessjukt, på två röda blev jag så dålig att jag knappt kunde ta ett andetag. Lindy och sofia fick en oder att ta sig till kungsbacka där fny väntade med gäster. Själv hade man en kväll åter igen på pustervik som väntade med vbgotte. Som jag vid detta tillfället fasade, om jag tar mig upp ur soffan dör jag vad det ända jag tänkte i tre och en halv timme. 

Sofie kom runt fem tiden så det blev ju ingen mer sömn där, hon tittade bara underligt på mig och frågade- Va fan e du klen eller? det ända som hjälper mot en redig bakfylla är en ny fylla, skål på dig. Och så knäckte hon ölen i annsiktet på mig.

Så var det bara på det igen. Kvällen ledde till mycket dans och ja, kanske va väldigt ganska otrevlig mot en snubbe som borde inse att han förtjänade det, eller vad säger du alex?


Sen trodde vi att vi var påväg till efterfesten med locus. Men när vi kom till lokalen på rödasten så känndes det som vi var ute och cyklade hårt med tanke på folket som var där. Vi drog mot vagnen och tänkte åka hem till sängen. Men ack vad fel vi hade det går tyvärr inga vagnar från majorna kl 04.00 på natten!!! fuck , det var ju bara att börja gå. Och att ta en monster promenad från majorna till linne på morgonen när man e relativt nykter suger. Jag och alexandra lunkade sakta hem, när vi kom till maria plan insåg vi att detta suger, så samtidigt som jag försöker guida putte och viktor hem till mig, så försöker alex naffa en taxi hem:P


Vi kom hem tillslut och alla sussade gott i kör, förutom sofie som sedan läge tillbaks sov haha


ska försöka updatera bättre så slipper man allt tjöt



bakpotatis


Raw

Då var det arbetarnas dag, trevligt trevligt för kommunalarbetarna att va lediga på fredag, alla utom vi. Just nu sitter jag på jobbet och "passar" dörren så att inga obehöriga störiga badgäster ska smita in. Det är nämligen så att Ullbergstrofén går av stapeln denna helgen, och vi måste då ha öppet dörrarna så åskådarna kan komma in och ut. Jajjemän inne sitter man dena underbara dag. Så för ungefär en timma sedan brast det för mig, trisstressen va på topp, så jag kom på den geniala ideén att kolla in lite youtube klipp, och för att göra en lång historia kort, kom in på eddie murphy raw. Fy fan va jag har garvat, han e så sjukt jävla bra i detta klippet att jag bara va tvungen att lägga upp det här...



Roligt värre, nu ska jag titta vidare, kommer med historian om valborgsmässoafton senare

fred ut,

RSS 2.0