bang bang your dead...

Så då var man hemma. Haft en påfrestande dag på jobbet. Griniga kundert, som hittar saker att klaga på över allt. Inget är bra längre. Jag vill så himla gärna bara förklara för dom(skrika dra åt helvete) hur bra dom egentligen har det. Du bor i ett land där vi har demokrati( ett land där du iaf tror att du har något att säga till om) du har tillgång till mat, (du behöver inte äta upp din döde brors arm/äta ur en sopptunna.) Du kan gå på gatan utan att bli rånad ihjälslagen( om du inte befinner dig på kasserntorget kl 03.40 på en lördags natt, eller om du bor i biskopsgården.) (bor du i biskop så bor du inte i svenska samhället, det är djungeln, ha med hagelgevär vart än du går ett tips!)
Du har även möjlighet att göra vad du vill. Det finns inga hinder, det är bara du själv som bromsar det, " Ingenting är omöjligt" -Gunde Svan i programet med samma namn.

Så hur har du människa i Göteborg, på almänplats, mage att grina och skrika på att du nu i 2 veckor får simma i en trång 25 m bassäng i stället för 50 m. Se det goda med detta( För i helvete männska du kan ju iaf simma!!!) om två veckor kan du göra allt som lille Omar 8 år inte kan göra. Inte heller kan hans granne och föräldrar, gå till badhuset och koppla av och bli servad av trevlig personal. Lille Omar och hans pappa Fadji ska vara glada om dom ens vaknar upp om två veckor!!! Men vad gör det dig nu när du är den människa som det är mest synd om i hela världen. Du trivs inte på ditt badhus buuuuhhuuu FUCK YOU Omar mår dåligt!!!!!

Så då va det ute... gött.


OMAr MED SIN LILLE BROR OGALOGA

 


Har lite frustration till som måste ut, jag är inte längre ledig på fredag:S måste lösa det ingen kan gå på fest utan Obelix, det kommer ju förstöra hela Alexandras käll ju=(.. JAg löser detta ingen panik, Obelix ska bara på fest så är det bara!!!

...dead ruoy gnab gnab


När vi kastar våra tomma glas, finns det alltid någon med hjärtat kvar....

Helgen har varit bra med bergochdalbanor, sprit, skratt, mat, paket och kärlek=)
Anna har ju gått och blivit äldre. Ja jag säger då det. Ett steg närmare döden, man föds man lever man dör thats life!

Till rubriken vill jag bara säga att helgens ros går till .... FORZA Blåvitt. Otrolig prestation. Idag bär mina favorit pojkar namnen- Hjalle, Hannes och favvo Tobbe;) cheers mates!

Bra av slut på en fantastisk helg. Helgens ris går till en dum jävel som inte fattar att mitt är mitt och ditt är ditt. Sno andras grejjor är fel och du är dum i huvudet. Tjii fick du då jag var soppas så att jag tog tag i saken med en gång och spärrade allt jag hade även min identitet! HA! där fick du, alla vill vara Anna Solberg. Men det går inte, för det finns bara en Anna och hon är bäst. Henne lurar man inte så lätt!!! ÄGD!!!

Japp nu så ska jag gotta mig lite i vår vinst. Ska nog kolla lite på film i mitt barndomshem. Härligt. Veckan består av jobb, ledigt, jobb och sen är det FÄST!!!!! Yes!! Alexandra min lilla pingla fyller 20:) välkommen in i kärring livet, det går bara utför nu;)


Natten...



To night's gona be a goodnight...

Så då var det fredag och anna är i full gång. Det är mat lagnings dags efter en arbetsdag, som slutade med att en dyngsur anna döäk inanför det trygga (men stökinga) krypinet. Det var bara att svida om till slappis kläder och ta tag i det hele.
Nu sitter hon nöjd i soffan med ett glas vin (som om hon inte druckigt tillräckligt med alkohol det senaste.) Lyssnar på bra musik och inväntar 3 gringos!
Det ska bli trevligt, hon har inte lagt i så mycket möda med maten idag( hon brukar faktiskt va rätt kreativ) ne det blir tacos i dag med trevliga tillbehör.

Och i morgon mina vänner, är det ingen vanlig dag, För det är Annas födelsedag. Det ni. Sug på den!!!
Hon ska få uppleva yttligare ett år av vuxenlivets bravader. Om jag säger OM hon inte försöker med ett mordförsök på den ytterst smarte (idioten) till granne hon har som tycker det är nödvändigt att borra med en slagborr( låter som en gatuborr)  på en fredag kväll. Hade varit tråkigt dock, han har ju ett vapen. kan ju bli blodigt. 

Over and out!

samson come back to bed...

Så då var det som vanligt igen. Anlänt hem efter en grym vecka i sthlm. Med mycket roliga inslag. Bara för att nämna några så har det varit: utslängning från krogen, vurpor ner från scener, thailand besök, baksmällor, till praktikplats som vakt. Mycket på en gång där.

Nu sitter jag här hemma i min gröna soffa i min ny städade lägenhet. Som för övrigt omvandlats till ett tvätteri. Mycket lustig historia om jag får säga det själv. Här i hyreshuset Ernst rosen så stänger vi nämligen av strömmen kl 18.00 på söndagar. Jomenvisst! Himla bra. Vi skriver inte heller en O.B.S skylt att det sker eftersom det redan står på den gigantiska informations skylten ( läs minimala- det kallas ironi.)
 Hur man sen löser att få ut tvätten ur maskinerna då dom är låsta får man lista ut själv. Det kan ta runt en 15 min till 30 sekunder. Vilken tur för mig och min sambo att jag kan behålla lugnet och lösa det på jah, 30 sekunder. Det finns nämligen ett litet (jävla) hål på sidan där man kan sticka in ja en cykelnyckel tex som på så sätt öppnar maskinen.
Nog om den Otroligt viktiga informationen..


I veckan så ska dårhuset på konferans, det villl säga valhallabadet. Hur detta kommer gå får vi se, känner mig inte så taggad , men det blir säkert bra det.

fick precis frågan om vad jag tycker är kul, jo jag tycker det är kul att stå och vänta på att den sista minuten på tvätten ska gå och plötsligt höra poff. Se hur tvätt maskinen saktar in och inte öppnar sig för att det inte finns någon ström. Känna paniken flöda inombords,  hur i helvete ska jag lösa detta.
DET kallar jag humor. HAHA livssituationer är bra roliga ibland.
Skratta så lever du längre hejpåre!



hurricane, han har brottom

hurricane nu är det lika långt till stjärnorna som till dig.. Sofie jag saknar dig jag har den bästa tiden i mitt liv, det är något som saknas men ändå är det fullbordat svara på det?

så varför inte hälla lite socker på....

Livet är fullt med hinder och krokar. Man möter hindret känner sig tung och klarar inte hoppa över. Du behöver styltor, eller så kör du på och springer rakt igenom hindret och när du ligger på i hundra 90 så fastnar du plötsligt på en krok! stannar tvärt och smärtan efter alla hinder du sprungit igenom slår tillbaka ...En smärta som du aldrig stött på innan en smärta som bryter ner dig totalt...

Så Nästa gång..... Använd för i helvete STYLTORNA!!!!!

RSS 2.0