hej, slå klackarna i taket, nu visar vi helt naket hur modiga vi är. Inga ord kan bli för stora, vad har jag att förlora? Så är det med det

Så va det med det, nu har helvetes veckan börjat 12 dagar i rad med arbete. U2 biljetterna är gone, go went gone som sagt. Det blir middag på den lille feste i stället på fredag.

Nu har jag precis avsluttat mitt hushållsarbete med mat lagning, fick användning av mitt nya förkläde och mina nya diskhanddukar. När det vankades med kalas på min  egen mixade bulgursallad och fläskfilé. Helt fantastiskt om jag får säga det själv...

Tog en runda på stan efter träningen, gjorde misstaget att gå förbi topshop. Där var dom, dom som har väntat på mig länge. Så många slaskiga kalla vintrar jag har varit utan dom, ska det behöva vara så för alltid eller ska dom äntligen få komma med mig hem??
 Det fick dom, eller ah i morgon får dom det. Dessa underbara, vackra, grymt rockiga Gråa läder stövlar:D jag är kär och i morgon är jag 1499 kr fattigar. Men dom har ju velat detta så länge( hela 15 min) . det var kärlek vid första ögon kastet.

Sen efter denna helgon upplevelse så gick jag förbi indiska och handlade 3 st nya diskhanddukar och ett fint litet förkläde. Jajjemän hur vuxen status är inte det då. HAHA jag är fan bäst!
(snarare sämst med tanke på att det var på rean och att det är så kärring varning på det hela).

Sen åkte jag hem och gjorde det ni kan läsa 3 stycken upp.

Ja så gick det till. Nu ska jag ladda inför Linnsans gudomliga smakupplevelse hon kommer ha om ca 30 min. då hon för gaffeln till munnen. Jag ska ladda inför all uppmärksamhet och beröm jag kommer att få. Ska öva lite nu på hur man ska ta emot det.
- Nemen lindy, tycker du verkligen det? va roligt

-ja det var väl inte så tokigt, ( jag är fan bäst lådsas som om jag inet vet)

- Nemen lindy inte all denna beröm till lilla mig, det var väl inte så svårt, hoho men så du säger...





can I hold you one last time, to fight the feeling that´s growing in my mind










so sweet loving passion hate
time has passed but it's not to late
bitter broken twisted mind
time have treated you so unkind
 well I admit you have been forsaken
 well 'Im sorry Ive been misstaken it's possible to mend a broken heart

Darling darling , can´t you see...



andra Långgatan-flickorna med hjärtat av på mitten,när Jag går runt här i feber nere vid kanalerna och någon dag är jag glömd här...

Helgen var fantastisk, hade en mycket trevlig fredags kväll med sofia( min egna lilla Martin timell) fick även fin besök av pergyn och fiffe. Mycket trevligt. Sen lördagen ja vad ska man säga det va kul sällskap men tråkig utgång, annars var även den kvällen klockren. Dagen efter med resultatet av sprit och tre timmars sömn mådde jag som förtjänat... Inte bra med andra ord. Det blev tvättning, stor handling med den personliga shopping coachen grek. >Tror jag skall hyra in han på full tid till mig och frugan. Sen får vi inte glöma film kvällen med mitt lilla kollektiv på kvällen, och mycket besvikna miner på blåvitts sjukt dåliga insatts mot trelleborg.. suck...

Annars så är det väl som vanligt här i göteborg, regn rusk, krossade vilsna hjärtan, billig öl på andra långis, plus ett sjuhelvetes arbetande. Folk skiftar mellan semester, stress och längtan till solen.
 Har iallafall fixat biljetterna till Sthlm v 33 ska bli skönt att träffa alexandra igen. En tråkig nyhet är att min kära älskade moster har slöarvat bort våra biljetter till u2 på fredag, jag hoppas till gud att hon hittar dom annars blir det inte roligt!!!
  Deppen är närmare till hands än peppen i dessa dagar, kan ju vara för att man är trött och sliten men inte vet jag..
Tänk om man kunde vara så här cp och glad hela tiden det hade varit något. haha







Somliga straffar gud med detsamma...

09.18 Jag är SVIN trött, ser inte alls fram emot denna dagen. Och deffenitivt inte mot att köra en timma på gymmet innan jobbet. Men det måste verkligen göra måste komma in i det gamla banorna om det ska bli något av det här.

Igår efter jobbet drog Linnsan och jag ännu en omtalad power walk. Mycket grym väg om jag får säga det själv. Runt slottis och ner till majvallen, där ifrån vidare till masthuggstorget och sen hem!
Skit bra om jag får säga det själv det tog knappt en timma.

I kvällblir det lite heminredning på shemat. Sofia(min egna lilla martin timell) kommer hit med mejsel och skruv och ska hjälpa mig med att fixa undan alla grejor. Så det slipper se ut som ett renoverings projekt nu när man ändå bott här i 4 månader.... Shit jag glömde nämna vinet, Sofia timell skall även ta med sig en flarra vi så det blir lite extra trevligt. Jag viker mig inte på den punkten att jag tror serriöst att hälften av alla inredare e halv packade när dom jobbar.
Så om man skall leva upp till sin roll som Lulu Carter så behövs det nog en skvätt.
  Ne tror det eller ej, så ska det bli riktigt trevligt i kväll, ett nytt fredags nöje som man kanske kan åter uppta?
utverderingen kommer i morgon förmiddag.

Nu är det väl dags att jag lägger på ett kol om det ska hända något över huvudtaget här i dag!


Heppåre!






       VS

Fuck this shit,I'm feed up with it...

Att vända allt till sin egen fördel, är fel. Känner du ånger så säg det, kräver inte mycket energi. Det som kräver energi där emot är att ställa till med en scen.
Varför? Vad får du ut av det? INGET, det är inte precis som om relationen stärks eller att situationen förbättras?!
Det är inte mitt fel denna gången, det är inte ditt. Det som är ditt fel är stadiet det nu har drivits till.
Det handlar om att ta ansvar för sina handlingar. Och det är inte svårt. Det ända som krävs är FÖRLÅT!!!!!



Lys lys som den sol du är...

Och så var det onsdag. Går dagen bestod inte av mycket slit vill jag lova. Det hände inte något på jobbet under hela dagen. PÅ kvällen så bestämde jag att roomien och jag skulle aktiveras lite, så vi drog en power walk runt slottskogen förbi majorna och tillbaka. Detta var fruktansvärt trevligt, med tanke på att jag hettsade lindy hela vägen med att, påstå att detta egentligen var ett triathon jag satt ihop för henne. Våra cyklar strå runt hörnet, uppmanade jag hene om typ en sådär 30 min in passet. den blicken , jag säger bara den blick så sjukt roligt. Det såg ut som om hon skulle döda mig. HAHA


Dagen ser iaf ut som så här: Packa allt till jobbet, sen blir det en löprunda, väl förtjänt frukost till det och sen förhoppnings vis en liten stund i solen innan man blir instängd i dunklet...
Känner inte alls för att jobba idag, har lite ont i ryggen kan man sjukskriva sig då? utan intyg??
Kan ju annars skylta med att jag har svininfluensan det är väl ingen som vill jobba med mig då:P

neh skämt åt sido, nu e dags att lägga på ett kol så man får gjort något!


puss og klem

were are we, what the hell is going on, the dust has only just begun to form...

Hemma från en underbar helg i sthlm. Fruktansvärt svårt att lämna mongo alex denna gången, tårarna var på väg att komma. Det e sjukt jobbigt att hon inte är där varje dag som tidigare. Spelade liksom ingen roll om man gjort olika saker under dagen utan man träffades alltid en snabbis på kvällen för att catcha upp efter dagen.
 Ska försöka smöra chefen om en veckas ledighet v 35 så man kan dra upp en vecka.
Tfia, och 33 till 22 kan åter upptas! ;)

Just nu väntar en veckas hårt knegande och träning . Motivationen är sämre än innan. Vet inte vad jag ska ta mig till helt ärligt, sjukt depp. Det gör ju inte det bättre att folk säger upp bekanskapen med en heller. Från ingenstans bara sådär sjukt dåligt!!


do you know whats worth fighting for?
when it's not worth dying for?

when you fly like a cannonball

Sista natten med gänget, helgen har vart grym... Jag e as depp känner mig inte alls på topp.



Vill inte åka hem...

update




så jävla rockigt...

snark, spark vart ska man ta vägen...

Nu är jag så trött att jag inte vet vad jag håller på med. Jobbat sen sex i morse, och jag kan lova att det inte bådar gott när man är tvungen att dricka en redbull redan kl 08.00 för att man hållrt på att däcka...

Men nu är vi nära räknar ner nu, det är 3 h och 45 minuter kvar ... Har sjukt ont i kroppen kan jag även medela, det slutar inte vid att vara döds trött, nej nej utan träningsverk/muskel kramp you name it ska man ha med. Simmade 2000 meter igår, inte trodde jag att det gjorde ont. Tshi fick ja!

I helgen e det sthlm som kallar ska bli sjukt kul, saknar alexandra, ibland så det gör ont.
Och vi får inte glömma... HARRY POTTER i morgon! OMG ska bli såå kul.... (Gud va gay det lät.)
Josåatte! Fina grejjor på gång, soffan skulle besöka oss idag men det sket sig, så kul va det. Nu när man äntligen skulle få se hennes söta lilla tryne igen så blir det inte så... Man ska som sagt inte ropa hej förrän man e över bäcken som min kära mor sa när hon börja på sin andra röd tjuts flaska..

Gudd va trött jag är detta var verkligen inte en bra ide.

Ha det gött hajsan



do you wanna?



YES I DOOO!!!!!

There’s still a little bit of your taste in my mouth,There’s still a little bit of you laced with my doubt,It’s still a little hard to say what's going on

Ännu en härlig dag i staden göteborg. Förutom att idag skiner solen. Vilket gör att dagen gått från härlig till fantastisk!  Dagens schema ser utsom så, lite besvikna badgäster med mycket att säga till om. Sen ett träningspass, vet inte om det blir i vattnet eller på land har ett lite dilemma med illa luktande träningskläder,( glömt att tvätt. )Så det lutar åt vatten pass. Vill inte skämas ännu en dag på gymmet med att lukta som en gubbsjuk träningsnarkoman efter varje hantel man lyfter liksom. (gubbsjuk träningsnarkoman- halv fet gubbe i 50 + som står onödigt nära när man tränar, lukt av svett sen tre veckor tillbaka, läs att gubben inte luktar svett av ansträngning utan av att titta på när alla tjejer tränar... äckligt)
Sen blir det hemgång med några stopp på vägen kanske?! innan det är dags att landa i hemmet för att tillaga en delikat måltid till frugan och mig själv.

Just nu känns det väl inte riktigt hundra i hjärnbanken, mycket press och stress faktorer som måste lösas. Känner mig inte taggad till att träna alls men det måste göras om det ska leda någon vart. Vad är min höst motivation?? Behöver verkligen någon som pushar på!
Just nu längtar jag bara tillbaka till veckan i borlänge med massa grym musik och inga måsten.



MISS IT BADLY


hakuna mantata

Jag vet jag vet..

Jag vet jag vet, jag är en failure too bloggandet. Jag kan inte ens kalla mig för bloggare. Jag är verkligen sämst på detta. Det är ju inte det att jag glömmer av att skriva, oh nej, jag bara rent ut sagt skiter idet! That's the truth! Jag har absolut intehaft någon motivation det senaste. 
Det har la inte hänt så mycket heller, festilvalen va grym, vänner man fått och erfarenheter i mängder. Som att inte använda en bajamaja som stått och gäst isolen, välj den som står i skuggan. Dricker du öl och är på en stadsfestival köp en säckkärra. Så värt det. Undvik horshoror dom drar ner stämmningen och är sjukt tråkiga. 
 Det och lite till har vi upplevt. 

Nu har vi vecka 29 framför oss och det är mycket jobb, morgon till kväll. ska försöka klämma in ett x antal träningspass. det e dags nu att sätt hårt mot hårt ska upp på toppen igen! Sen i slutet av veckan blir det lite Harry Potter och STHLM!!!

Trevligt trevligt!!!

Sofie måste kommit hem nu?!!! ELLER???


Potatisplättar 

RSS 2.0