sometimes I need somebody who can make me feel alright....

Donkeyboy, solsken i höstmörkret, en kaffe. Vad mer kan man behöva....



Under pressure...

Så då var denna helgen slut förd. Jobb hela helgen. Söndagen, då var det dags att fira. det var kings, rock baren och sist förvånandsvärt parkan. Det var trevligt fullt, fattigt och underligt. Träffade en rolig typ från camden i London. James, Jag blev överlycklig att jag äntligen träffat en bög kompis=) Yes! Han e kul han e bög och från London kan det bli bättre? snarare sämre då jag lämnar parkan och det klirrar till i inkorgen... Han var nog inte så bög som jag trodde. Jaja shit happends. Inte fattade väl jag att han raggade på mig, måste vart redigt full eller dylikt... Anna unlikes.

Det nya svarta är att ta en öl på kings head gärna i vår nya stammis plats den nya soffan.. grrr







Anna likes




Så nu har man press på sig i tre månader framåt.. kommer med uppdatering om hur det går framöver....

Hungry eyes

Så då var man hemma efter en jobbig helg på Valhallabadet. Det har varit jobb jobb jobb hela helgen inget roande precis.  Efter som i lördags -blondinbella- så bestämde sig hela göteborg för att besöka oss, plus att det var hela Göteborg som vill något jobbigt. Va det inte fakturering så var det något krångligt om presentkort. Come on förihelvete!! Den meningen sammanfattar väl hela lördagen i princip. Sen denna härliga Söndag då, där vi möts av system shout down. Det är alltid lika trevligt att en av oss får agera-Kenza- grind öppnare. hade jag tagit 50 öre som Emil så hade jag nog tjänat ihop en miljon idag. 
  Som lite krydda på moset under denna helgen så har även västtrafik lekt djävul med mig. Tror verkligen att de dissar mig totalt. Både i Lördags morse och idag har dom blåst mig. Det kommer aldrig någon vagn och hämtar mig, aldrig. Och det ska jag säga er att det är inte roligt att gå igenom stan kl 05.30 på helgen, alla är fulla äckliga och jävliga. Så ska skriva ett elakt långt jävla brev om hur mycket skadestånd västtrafik numera är skylldiga mig. eller åtminstonde en bli så jag slipper deras "tillgängliga"-Storstadspojken- kollektivtrafik!!!!


om ni undrar varför detta inlägg innehåller kända blogg namn, så är det för att jag fick ett grymt bra tips av en av mina läsare. Ett fan skulle man kunna säga. Hon sa att om man la till lite namn så lär man få lite goggle träffar och då kan folk uppskatta allt det viktiga intressanta och gudomligt roliga jag skriver. 

Så för er nya läsare, stick to it, här får ni läsa om saker som verkligen betyder något. Alla har vi åsikter som behövs höras och kommenteras!


fred ut

you´re over bitch

Tycker inte alls det är lika kul längre, känner mig kränkt, tycker synd om Omar. Tycker det är för jävligt att ingen som läser min blogg har några tankar eller funderingar om förra inlägget.
Funderar skarpt på vart mänskligheten är på väg. Funderar skarpt på att detta kommer va det sista ni ser utav mig i media världen.... Sug på den ni!





RSS 2.0