bang bang your dead...

Så då var man hemma. Haft en påfrestande dag på jobbet. Griniga kundert, som hittar saker att klaga på över allt. Inget är bra längre. Jag vill så himla gärna bara förklara för dom(skrika dra åt helvete) hur bra dom egentligen har det. Du bor i ett land där vi har demokrati( ett land där du iaf tror att du har något att säga till om) du har tillgång till mat, (du behöver inte äta upp din döde brors arm/äta ur en sopptunna.) Du kan gå på gatan utan att bli rånad ihjälslagen( om du inte befinner dig på kasserntorget kl 03.40 på en lördags natt, eller om du bor i biskopsgården.) (bor du i biskop så bor du inte i svenska samhället, det är djungeln, ha med hagelgevär vart än du går ett tips!)
Du har även möjlighet att göra vad du vill. Det finns inga hinder, det är bara du själv som bromsar det, " Ingenting är omöjligt" -Gunde Svan i programet med samma namn.

Så hur har du människa i Göteborg, på almänplats, mage att grina och skrika på att du nu i 2 veckor får simma i en trång 25 m bassäng i stället för 50 m. Se det goda med detta( För i helvete männska du kan ju iaf simma!!!) om två veckor kan du göra allt som lille Omar 8 år inte kan göra. Inte heller kan hans granne och föräldrar, gå till badhuset och koppla av och bli servad av trevlig personal. Lille Omar och hans pappa Fadji ska vara glada om dom ens vaknar upp om två veckor!!! Men vad gör det dig nu när du är den människa som det är mest synd om i hela världen. Du trivs inte på ditt badhus buuuuhhuuu FUCK YOU Omar mår dåligt!!!!!

Så då va det ute... gött.


OMAr MED SIN LILLE BROR OGALOGA

 


Har lite frustration till som måste ut, jag är inte längre ledig på fredag:S måste lösa det ingen kan gå på fest utan Obelix, det kommer ju förstöra hela Alexandras käll ju=(.. JAg löser detta ingen panik, Obelix ska bara på fest så är det bara!!!

...dead ruoy gnab gnab


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0